Zuigerafdichtingen voor zeer goede afdichting en beveiliging tegen slijtage en lekkage

Zuigerafdichtingen voor zeer goede afdichting en beveiliging tegen slijtage en lekkageZuigerafdichtingen die zorgen voor optimale beveiliging tegen lekkage? Zuigerafdichtingen die geschikt zijn voor goede afdichting bij lagedruk, eenvoudig te monteren zijn en dé economische oplossing bieden? Bekijk dan de catalogus van Hegetu. Hegetu is gespecialiseerd in het leveren van zuigerafdichtingen en werkt met hoogwaardige materialen. Deze materialen hebben zeer goede weerstand tegen slijtage en scheuren. Naast de enorme voorraad aan zuigerafdichtingen beschikken wij over 2 sealmasters waar wij al uw afdichtingen op maat kunnen fabriceren. Benieuwd wat er leverbaar is? Op onze website geven wij u een beeld van de producten. Zo hebben wij zuigerafdichtingen, afstrijkers en nog veel meer.

Bij Hegetu bent u aan het juiste adres voor:

Toepassingsgebied zuigerafdichtingen

In onze catalogus die op onze website beschikbaar is kunt u de soorten zuigerafdichtingen bekijken. Zo hebben wij de 10 GPS op voorraad. Deze zuigerafdichtingen bevatten de volgende kenmerken:

  • Druk 400 bar
  • Temperatuur -30 tot 100
  • Snelheid 0,5
  • Voorspanningselement NBR

Deze zuigerafdichtingen kunnen op eendelige zuigers worden gemonteerd. Ze zijn zeer compact en bevatten zeer goede afdichting. Daarnaast hebben ze zeer goede slijtweerstand.

17PQ0 zuigerafdichtingen

De 17PQ0 zuigerafdichtingen worden veel ingezet door de vele voordelen die deze bieden. Zo bieden ze zeer goede afdichting, zijn ze wrijvingloos, hebben een uiterst goede slijtvastheid en een lange levensduur. Daarnaast bieden ze chemische compatibiliteit met vrijwel alle vloeistoffen, mits een aangepaste elastomeer voor de o-ring. Meer informatie? Zuigerafdichtingen bestellen? Hegetu staat voor u klaar.

Laat uw reactie achter

Copyright © Hegetu Afdichtingen 2019 Alle rechten voorbehouden