Zuigerafdichtingen voor zeer goede afdichting en beveiliging tegen slijtage en lekkage

Zuigerafdichtingen voor zeer goede afdichting en beveiliging tegen slijtage en lekkageZuigerafdichtingen voor optimale beveiliging tegen lekkage en slijtage? Zuigerafdichtingen die geschikt zijn voor goede afdichting bij lagedruk, eenvoudig te monteren zijn en dé economische oplossing bieden? Bekijk dan snel de catalogus van Hegetu. Hegetu is gespecialiseerd in het leveren van zuigerafdichtingen en werkt met hoogwaardige materialen. Deze materialen hebben zeer goede weerstand tegen scheuren en slijtage. Naast de enorme voorraad aan zuigerafdichtingen beschikken wij over 2 sealmasters waar wij al uw afdichtingen op maat kunnen fabriceren. Benieuwd wat er leverbaar is en wat de mogelijkheden zijn? Op onze website vind u een overzicht van de producten en meer informatie. Zo beschikken wij over zuigerafdichtingen, stangafdichters, geleideringen, afstrijkers en nog veel meer.

Bij Hegetu uit Rotterdam bent u aan het juiste adres voor:

Toepassingsgebied zuigerafdichtingen

In onze catalogus die op onze website beschikbaar is kunt u de verschillende soorten zuigerafdichtingen bekijken. Zo hebben wij de 10 GPS op voorraad. Deze zuigerafdichtingen bevatten de volgende kenmerken:

  • Temperatuur -30 tot 100
  • Druk 400 bar
  • Voorspanningselement NBR
  • Snelheid 0,5

Deze zuigerafdichtingen kunnen op eendelige zuigers worden gemonteerd. Ze zijn compact en bevatten zeer goede afdichting, daarnaast hebben ze een goede slijtweerstand.

17PQ0 zuigerafdichtingen

De 17PQ0 zuigerafdichtingen wordt veel ingezet door de vele voordelen die deze bieden. Waar kunt u dan aan denken? Ze bieden zeer goede afdichting, ze zijn wrijvingloos, hebben een uiterst goede slijtvastheid en een lange levensduur. Daarnaast bieden ze chemische compatibiliteit met vrijwel alle vloeistoffen, mits met een aangepaste elastomeer voor de o-ring. Wilt u meer informatie of zuigerafdichtingen bestellen? Neem snel contact op met Hegetu, we staan graag voor u klaar!

Laat uw reactie achter

Copyright © Hegetu Afdichtingen 2021 Alle rechten voorbehouden