Wilt u vloeistoflekkage voorkomen? Kies voor één van de passende stangafdichtingen uit het assortiment van Hegetu!

Stangafdichtingen voor gebruik in hydraulische cilinders voor vloeistof afdichtingStangafdichtingen voor gebruik in hydraulische cilinders voor vloeistof afdichting? Vloeistoflekkage voorkomen? Kies dan voor één van de passende stangafdichtingen uit het assortiment van hydraulische en pneumatische afdichtingen specialist Hegetu. Hegetu is al jaren actief in het leveren van passende afdichtingen en biedt optimale oplossingen. Als voorwaardig partner zijn wij een bekend begrip in deze branche. Ons team beschikt over de benodigde technische kennis en geeft u graag advies over de voorraad stangafdichtingen.

Bij Hegetu bent u aan het juiste adres voor:

Stangafdichtingen dé perfecte oplossing voor ultieme bescherming van hydraulische cilinders

Om vloeistoflekkage te voorkomen in hydraulische cilinders bieden stangafdichtingen dé oplossing. Zo bieden deze optimale bescherming en zorgen ze voor een lage wrijvingsweerstand. Wanneer er lekkage optreedt kan dit zorgen voor verontreinigingen. Om de levensduur van de cilinders te verhogen zijn deze innovatieve afdichtingen onmisbaar. Graag bieden wij passende oplossingen.

Breed assortiment en ruime voorraad stangafdichtingen bij Hegetu

Hegetu heeft een breed assortiment met stangafdichtingen die optimale bescherming bieden. Op onze website hebben wij verschillende stangafdichtingen voor gesloten groeven zoals de 10DDI. Deze bevat de volgende eigenschappen:

  • Druk 120 bar
  • Temperatuur -30 + 100
  • Snelheid 0,5
  • Materiaal NBR
  • Afmeting 2…1200

Door onze ruime voorraad kunnen wij ten alle tijden voorzien in uw behoeften. Meer informatie? Kom langs of neem contact op.

Laat uw reactie achter

Copyright © Hegetu Afdichtingen 2021 Alle rechten voorbehouden