Glijlagers geschikt voor temperaturen van -195°C t/m +250°C vindt u bij Hegetu!

Glijlagers uit voorraad of op maat bij HegetuBent u op zoek naar glijlagers die gebruikt kunnen worden bij temperaturen van -195°C t/m +250°C? Of misschien zelfs wel stalen glijdlagers nodig? Dan bent u bij Hegetu beslist aan hét juiste adres! U vind in ons assortiment verschilllende soorten glijlagers die geschikt zijn voor diverse constructies. In onze ruime collectie vindt u naast glijlagers ook alles op het gebied van hydraulische en pneumatische afdichtingen Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan afstrijkers en geleideringen welke wij ook op voorraad hebben. Om al uw afdichtingen op maat te kunnen fabriceren beschikken wij over 2 sealmasters. Dankzij onze jarenlange ervaring, zeer uitgebreide kennis en passie voor hydraulische en pneumatische afdichtingen zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige en passende en producten te fabriceren en leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor advies op maat.

Hegetu hét adres voor:

23BK-1 glijdlagers, dit zijn glijlagers met een droge en onderhoudsloze werking

Dit zijn één van de vele glijlagers die wij kunnen leveren. Veel klanten kiezen voor deze glijdlagers omdat ze een droge en onderhoudsloze werking hebben. Daarnaast hebben ze een goede chemische weerstand en wrijvingseigenschappen. Ook de hoge glijsnelheid en het brede temperatuurbereik bieden voordelen. Daarnaast hebben ze de volgende eigenschappen:

  • Temperatuur -195 tot + 250
  • Toelaatbare belasting 140
  • Snelheid 2,5
  • Hardheid HB > 350

Deze technische kenmerken van de glijlagers vindt u allemaal in de catalogus.

Levensduur van glijlagers is afhankelijk van druk, temperatuur, glijsnelheid en materiaal

In de catalogus op onze website vindt u verschillende glijlagers. Deze onderscheiden zich in technische gegevens. Zo is de levensduur van een glijdlager afhankelijk van de specifieke druk, temperatuur, glijsnelheid en het materiaal. Indien u de levensduur van bepaalde glijlagers wilt weten kunnen wij dit voor u berekenen. Meer informatie over glijdlagers? Neem contact op of bekijk de website.

Laat uw reactie achter

Copyright © Hegetu Afdichtingen 2021 Alle rechten voorbehouden