Glijlagers direct uit voorraad of op maat bij Hegetu

Glijlagers uit voorraad of op maat bij HegetuGlijlagers nodig die geschikt zijn voor een temperatuur van -195°C t/m +250°C? Of heeft u stalen glijdlagers nodig? Bij Hegetu bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten glijdlagers. Wij bieden diverse soorten glijlagers aan die geschikt zijn voor verschillende constructies. Naast glijlagers kunnen wij op het gebied van hydraulische en pneumatische afdichtingen van alles leveren. Zo hebben wij o.a. afstrijkers en geleideringen op voorraad. Daarnaast beschikken wij over 2 sealmasters waar wij al uw afdichtingen op maat kunnen fabriceren. Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en passie voor hydraulische en pneumatische afdichtingen zijn wij in staat om passende en kwalitatief hoogstaande producten te leveren. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies op maat.

Bij Hegetu bent u aan het juiste adres voor:

23BK-1 glijdlagers

Dit zijn één van de vele glijlagers die wij kunnen leveren. Veel klanten kiezen voor deze glijdlagers omdat ze een droge en onderhoud loze werking hebben. Daarnaast hebben ze een goede chemische weerstand en wrijvingseigenschappen. Ook de hoge glijsnelheid en het brede temperatuurbereik bieden voordelen. Daarnaast hebben ze de volgende eigenschappen:

  • Temperatuur -195 tot + 250
  • Toelaatbare belasting 140
  • Snelheid 2,5
  • Hardheid HB > 350

Deze technische kenmerken van de glijlagers vindt u allemaal in de catalogus.

Technische gegevens glijlagers

In de catalogus op onze website vindt u verschillende glijlagers. Deze onderscheiden zich in technische gegevens. Zo is de levensduur van een glijdlager afhankelijk van de specifieke druk, temperatuur, glijsnelheid en het materiaal. Indien u de levensduur van bepaalde glijlagers wilt weten kunnen wij dit voor u berekenen. Meer informatie over glijdlagers? Neem contact op of bekijk de website.

Laat uw reactie achter

Copyright © Hegetu Afdichtingen 2019 Alle rechten voorbehouden