Glijlagers uit voorraad of op maat bij Hegetu

Glijlagers uit voorraad of op maat bij HegetuGlijlagers die geschikt zijn voor een temperatuur van -195.. t/m + 250? Stalen glijlagers nodig? Voor verschillende soorten glijlagers bent u bij Hegetu aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten glijlagers aan die geschikt zijn voor verschillende constructies. Naast glijlagers kunnen wij op het gebied van hydraulische en pneumatische afdichtingen van alles leveren. Van afstrijkers tot gelederingen en glijlagers, wij hebben dit op voorraad. Ook beschikken wij over 2 sealmasters waar wij al uw afdichtingen op maat kunnen fabriceren. Graag zetten wij onze passie voor hydraulische en pneumatische afdichtingen in om passende en kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen leveren. Door onze jarenlange online ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij u tevens advies geven.

23BK-1 glijlagers

Dit zijn één van de vele glijlagers die wij kunnen leveren. Veel klanten kiezen voor deze glijlagers omdat ze een droge en onderhoud loze werking hebben. Daarnaast hebben ze een goede chemische weerstand en wrijvingseigenschappen. Ook de hoge glijsnelheid en het brede temperatuurbereik bieden voordelen. Daarnaast hebben ze de volgende eigenschappen:

  • Temperatuur -195 tot + 250
  • Toelaatbare belasting 140
  • Snelheid 2,5
  • Hardheid HB > 350

Deze technische kenmerken van de glijlagers vindt u allemaal in de catalogus.

Technische gegevens glijlagers

In de catalogus op onze website vindt u verschillende glijlagers. Deze onderscheiden zich in technische gegevens. Zo is de levensduur van een glijlager afhankelijk van de specifieke druk, temperatuur, glijsnelheid en het materiaal. Indien u de levensduur van bepaalde glijlagers wilt weten kunnen wij dit voor u berekenen. Meer informatie over glijlagers? Neem contact op of bekijk de website.

Laat uw reactie achter
Sitemap

Copyright © Hegetu Afdichtingen 2018 Alle rechten voorbehouden